https://www.youtube.com/watch?v=QnVkI1QV7hg

Heeii! Jostai kumman syystä tuo yllä oleva biisi soi päässä. Tosin en kyl ihmettele, kuuntelinhan mää ton tossa päivemmällä että jee. Mut välil on kiva kuunnella tämmössii vähä vanhempii biisei.

Enpä oo näköjää tänne paljoo taas päivitelly oikee mittää. Tuli oltua kesäkuus South Parkis ja juhannus oli kans jees. Vähä mökkeilyy, jee. Mökkeily on välil aika kivaa. Ei tarvii laittautuu ja saa vaa olla. Unohtaa kaikki murheet ees hetkeks ja nauttii siit fiiliksestä. Mut ei must tuu ikinä mökkihöperöö. Oon ollu oikeestaa aina tämmöne kaupunkilaistyttönen.

Mut nii, mainitsinki ton South Parkin. Siis voi lfplgpåhlåpuåpl en tiiä, en oo viekää oikee osannu sisäistää tätä kaikkee. Sisäinen fanityttöni heräsi Bullet for my valentinen nimmarinjaos. SE nyt vaa oli nii perkuleen hienoo saada yheltä lempibändiltää nimmarit ja sain jopa sanottuaki niille jotai. Kuumia miehiä hei <3 Olin noilla festareil sen kaks päivää, ne päivät oli iha uskomattomia et huhhu. Tuliha niil bändien keikoil vähä riehuttuu et ei mikää ihme et oli paikat jumis. Sellasta se vaa on. 

Muutenki Suomes on ollu tänä vuonna jo nii pirusti hyviä bändejä. Queen, Iron Maiden, Ghost, Rammstein ja vaikka mitä. Harmi etten ollu näkemäs mitää noista enkä muutenkaa ollu Provinssis tai Tuskas tai missää muualkaa. Olin vaa siel South Parkis. Oisinha mä muute voinnu mennäkki noille festareille tai Queenin tai Maidenin keikalle mut eipä ollu varaa. Noh, ehkä mäki pääsen joskus näkee noi. 

Mut eitäs muuta ihmeellistä. Elämä rullaa iha kivasti.