Nimittäin, olin menossa Adam Lambertin keikalle, vaikken kyseistä artistia kuuntele. On sillä kuitenki muutama hyvä biisi.

Mut nii.. Olin jotenki saanu ilmasen lipun sinne, ja kyseisen keikan piti olla Hartwall Areenalla. Jostai syystä Hartwall Areena olikin Tampereen Koskari :o Sisältä se kuitenki näytti joltai ammattiopistolta...

No, menin sinne ja näytin lipun, jonka jälkee sain päähän jonku ihme nauhan josta näkee et oon jo näyttäny lippuni.. :D Sit menin sellasee tilaa joka oli täynnä ihmisii.. Söin ilmasta pitsaa ja tällee.. :D Sen jälkee oli aika lähtee sinne keikalle, mut uni loppu siihe ku joku poika heitettii ilmaa ja sit se niiku jäi siihe ilmaan kävelee.... Mitä helvettiä? :D:D Et joo tommone uni.

Taisin nähdä jonku toisenki unen, mut sillä kertaa maailmanlopusta. Pelkäsin tos unes iha helvetisti maailmanloppuu ja oikee itkinki siinä.. Siel oli joku ihmine joka kerto kui paljo aikaa siihe maailmanloppuu oli, ja sen ympärillä oli varmaa kaikki maailman ihmiset. Sit kello alko tikittää, jonka jälkee tää tyyppi sano et maailmanloppu tulee ens viikolla joku päivä.. eikä sanonu ees kellon aikaa.. Hätäännyin siinä kivasti, vaikka maailmanloppua ei viel sinä päivänä tullukkaa..Kaikenlisäks näin viel sellasta unta, et keskellä kaupunkii käveli Salkkareiden Tale ja Severi... Sit yhtäkkii niide edes oli joku semmone pitkä musta käärme, joka vaa syöksy Severii kohti ja puras sitä... Oikeesti WTF? Miks nään tommosia kauhee outoja unia?

Noh mut joo.... Onneks toi maailmanloppu oli kuitenki vaa unta. Emmä ainakaaa haluis et meille ihmisille kävis jotai kamalaa..

Noni ei mulla muuta